Please assign a menu to the primary menu location under menu

Лично

Лично

„Како да се однесувате со посебни деца и посебни родители“

Скоро сите мои текстови ги пишувам со цел да им служат на посебните родители. Фокусот ми е нивна едукација и обид да ги инспирирам и да им помогнам да ги надминат негативните емоции. Верувам дека кога некој одлучува да го заврши својот процес на тага и очајување, тогаш е спремен за посреќно поглавје во животот, полн со оптимизам, среќа и...

Повеќе
1 12 13 14
Page 13 of 14
„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar