Палавковците

Музика и уметностПалавковците

Палавковците: „Сигурен”

Понекогаш најдобро е да ги затвориш очите и да ѝ се препуштиш на твојата фантазија... Авантурите на палавковците Тот, Мокси, Миа и Сани можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди....

Повеќе
1 2 4
Page 1 of 4