Уметност

Sorry, This block requests minimum 3 posts to display, Please try to select other queries or add more posts...

Уметност

Фото-монографија „Македонија од воздух“ на фотографот Наце Попов

Линк за донирање на GoFundMe тука.     Наце Попов е фотограф, планинар и вљубеник во природата од Скопје, Република Македонија. Со фотографија се занимава повеќе од 30 години, добитник е на голем број награди за фотографија и е горд автор на капитални дела, монографии за природното, културното и историското богатство на нашата земја, Македонија.     Негови дела се...

Повеќе
Музика и уметност

Билјана Јуруковски, фотографка од Сиднеј, ќе биде дел од еден од најдобрите светски фестивали на фотографија во Дубаи

Билјана Јуруковски е македонска повеќекратно надградувана фотографка, родена и израсната во Прилеп, која во моментов живее и работи во Сиднеј....

Повеќе