Please assign a menu to the primary menu location under menu

Музика и уметност

Музика и уметност

Тијана Дапчевиќ со домашна изведба на „Негатив“

Нашата една и единствена Тијана Дапчевиќ, од својот дом во Белград, ни докажува дека разделеноста е само физичка, и дека не постои изолација на духот. „Негатив“ во домашна изолациска изведба на Тијана и бандата нејзина. Уживајте! https://www.facebook.com/TijanaDapcevic/videos/248830129495303/?epa=SEARCH_BOX...

Повеќе
1 10 11
Page 11 of 11
„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar