Please assign a menu to the primary menu location under menu

Разно

Разно

„МАКЕДОНКИ ВО ДВИЖЕЊЕ“ – извештај од анкетата „Можности за интеграција и родова рамноправност на македонската иселеничка, 2021“

Во март оваа година, пет Македонки распослани низ светот заедно со Везилка Магазинот спроведоа анонимна анкета за животот и предизвиците со кои се соочува една Македонка во рамките на своето живеење во странство. Анкетата е спроведена електронски, во периодот од 8 март до 8 април 2021 година. Вклучени се 407 македонски иселенички, од сите осум плански региони, иселени во периодот...

Повеќе
Разно

Онлајн петиција за промена на процедурата за вадење нов македонски пасош за апликанти надвор од Македонија

Имајќи предвид колку е застарена, непрактична и целосно неефективна процедурата за вадење нов македонски пасош за државјаните на Македонија кои...

Повеќе
1 2
Page 1 of 2
„Нема малцинства - Балада за македонската дијаспора“ - онлајн проекција, код за 20% попуст MKUD20
This is default text for notification bar