Зад аголот приказна

Зад аголот приказна

Зад аголот приказна | Во долината Ванфенг – меѓу илјадниците врвови

  Природните и спонтаните промени го движат живот. И немојте никогаш да им пркосите... Оставете реалноста да биде реалност и нека нештата течат по придоден пат. Зашто животот е само мост -премин. А нашиот мост го преминавме многу брзо. Од сиромашните и калливи делови од Јунан дојдовме во соседната провинција Гуиџоу. На прв поглед, разликата меѓу двете провинции е очигледна....

Повеќе
1 2 3 4
Page 2 of 4