Зад аголот приказна

Репортажи

Зад аголот приказна | Рибарот од Халикарнас: Патувања во сино…

  „Кога ќе стигнеш до врвот на ридот, ќе го здогледаш Бодрум. Не претпоставувај дека ќе си заминеш ко што си дошол. И другите пред тебе беа исти. Како што си заминуваа, сите ја оставаа душата зад себе.“ -Рибарот од Халикарнас-     „Ние сме во Анкара, почеток на летото. Во градот владее надежна атмосфера. Војната заврши, Обединетите Нации се...

Повеќе
1 3 4
Page 4 of 4