Корисни линковиМакедонијаМакедонија

Macedonia Travel Blog

Откријте ги убавините на земјата

Везилка Магазин

Информирајте се за убавините и сите скриени катчиња на државата.  Дознајте кои активности ви се достапни таму,  што мора да посетите, и кој е најдобриот начин тоа да го направите.

Повеќе инфо на Macedonia Travel Blog веб страната.

Везилка Магазин