Show More
Ресетирај ги сите филтри
Learn with smile – платформа за учење јазици
Популарно

Главната дејност на брендот Learnwithsmile е едукација на интернационално ниво преку аудио и видео материјали,… Повеќе...

Индивидуален системски коучинг – за вработени
Популарно

Центарот за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ е единствен центар на Балканот кој посветено… Повеќе...

Индивидуален системски коучинг – Личен Коучинг
Популарно

Центарот за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ е единствен центар на Балканот кој посветено… Повеќе...

Системски бизнис коучинг – онлајн коучинг за тимови
Популарно

Центарот за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ е единствен центар на Балканот кој посветено… Повеќе...

Системски бизнис коучинг – Програма за индивидуален коучинг и лидерство
Популарно

Центарот за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ е единствен центар на Балканот кој посветено… Повеќе...

„Самоглас“ – прва платформа за пласирање на аудио книги на македонски јазик
Популарно

Здружението за афирмација на уметноста ФЛУКТУС - СКОПЈЕ е непрофитна организација формирана со цел да… Повеќе...