Tag Archives: александар арников

Репортажи

Видео: Шума во облаци во Монтеверде, Костарика, низ камерата на Александар Арников

Дали сте слушнале за cloud forests?   Тоа се тропски планински региони каде има обилни врнежи и постојана кондензација, што...

Повеќе