Tag Archives: америка

Интервјуа

„Им се восхитувам на сите обични луѓе коишто остануваат нормални и скромни во ова конзумеристичко време“ – втор дел

Игор Томески е штотуку дипломиран режисер и продуцент, како и дигитален маркетер, комуниколог и новинар кој својот живот во Тетово...

Повеќе