Tag Archives: анадолија

Зад аголот приказна

Зад аголот приказна | Најстариот град во светот – Чаталхујук

  Патувањата често знаат да нѐ остават без зборови, потем да нѐ престорат во раскажувачи. Секогаш го откриваме и раскажуваме...

Повеќе