Tag Archives: белешки од патувања

Книжевно творештвоМузика и уметностРепортажиСветот низ наши очи

Ноќна прошетка

Убаво е да се слика небото над Ватикан, да се фати во кадар месечината и по некоја ѕвезда. Небесните тела...

Повеќе