Tag Archives: битола

Интервјуа

Сара Ароести: Преку пеењето на песните и одржувањето на приказните во живот се приближувам до моите предци

The English version can be found here.   Сара во Битола Триесет музичари од пет земји, творејќи на три јазика,...

Повеќе