Tag Archives: благој ламњов

Интервјуа

Благој Ламњов: Отсекогаш претпазливо си ја замислував мојата иднина, но и мојата сегашност

Се чини дека се ретки Македонците кои не слушнале за нашиот кларинетист Благој Ламњов, особено откако неговата изведба на „Сербез...

Повеќе