Tag Archives: брак

Another way of living

Личен развој: Дали имате токсична свекрва и како да се справите со неа?

„Свекрва ми ме полудува. Таа му се јавува на мојот сопруг десет пати на ден и постојано ме критикува.“  „Зошто...

Повеќе