Tag Archives: васил гарванлиев

Интервјуа

Васил Гарванлиев: Имаме елегантен, но истовремено и многу сложен настап

Во пресрет на утрешниот настап на Евровизија во Ротердам, го уловивме на кратко нашиот претставник Васил Гарванлиев, па му поставивме...

Повеќе