Tag Archives: Виктор Настески

Македонецот и морето

Македонецот и морето | Бахами – местото што ме клекна на колена

  Во претходниот текст напишав дека имам посетено многу места, но неколку од нив ми се најомилени и блиски до...

Повеќе