Tag Archives: гинеколог

Интервјуа

„Можеш да го заобиколиш светот, но родната земја никогаш нема да ја заборавиш“

Деветнаесет години носела радост во семејствата во Македонија. Познатиот гинеколог, Марија Хаџи Лега направила мајки од илјадници жени, помогнала на...

Повеќе