Tag Archives: демир хисар

Репортажи

Библиотека АЛ-БИ во село Бабино, Демир Хисар

Библиотеката „Ал-Би“, с. Бабино, куќа со традиционален изглед, со етно-соба и амфитеатар, основана во 1882 година. Резултат на тривековна колекционерска...

Повеќе