Tag Archives: ден на мајчиниот јазик

Разно

Среќен 21 февруари – Ден на мајчиниот јазик

„Јазикот е единствената наша татковина. Сѐ додека го чуваме, го негуваме, го вардиме, го гледаме јазикот наш македонски - ќе...

Повеќе