Tag Archives: едрене

Репортажи

Репортажа: Туристичка тура низ Едрене за време на пандемија

  „Добар ден на сите, јас сум Месут Есмер“. По цела една година пауза, туристичкиот водич од Турција се претстави...

Повеќе