Tag Archives: емилија жупаноска

Музика и уметностПод друга шапка

Под друга шапка со Емилија Жупаноска – И кога не сум физички во Македонија, јас исто како да сум, со сè што од таму во себе сум понела свесно или несвесно

Австралија ми е посебно инспиративна како мултикултурна земја, спој на различности, блиски, а далечни, далечни, а блиски, поинакви јазици, обичаи,...

Повеќе