Tag Archives: жена

Разно

Меѓународен ден за борба против насилството врз жените – 25 ноември

Меѓународниот ден за борба против насилството врз жените се одбележува секоја година на 25 ноември. Генералното собрание на Обединетите нации...

Повеќе