Tag Archives: запис

Книжевно творештвоМузика и уметностРепортажиСветот низ наши очи

Каде најмногу ви се допаднало – место, град?

Многу сакам да патувам. Ретко кој не сака, нели? Тој порив за патување станува сè посилен, особено сега кога сме...

Повеќе