Tag Archives: изложба

Настани

Отворена изложбата „Траги и сеќавања“ на македонски уметници во Мелбурн, Австралија

Траги и сеќавања Галерија Кунихан во Бранзвик Мелбурн, Австралија 13 ноември – 12 декември, 2021   Дарко Алексовски, Сашо Станојковиќ,...

Повеќе