Tag Archives: имигранти

Интервјуа

Од Драгош до Мелбурн (втор дел): „Брат и сестри“ (1963)

Село Драгош (битолско), 1963 година. Нивниот татко ги бакна и ги прегрна сите тројца - неговите две ќерки, најстарата -...

Повеќе