Tag Archives: интервју за работа

Личен и бизнис развој

Лично: Подготовка за разговор (интервју) за работа – трет дел

  Овој циклус за подготовката за разговор за работа го започнавме со акцент на прашањето – кажете нешто за себе....

Повеќе