Tag Archives: катланово

ЕКО МакедонијаРепортажи

Рудник во институционален лавиринт

Поради инстутиционалниот лавиринт и пинг понг играта помеѓу општината Петровец и Министерството за животна средина, малиот рудник за јаглен во...

Повеќе