Tag Archives: краток расказ

Книжевно творештвоМузика и уметност

Краток расказ: Добри и лоши луѓе

„Во Македонија нема патриоти или предавници“, рече дедо ми и од пазувата извади чоколадо. Дедо ми беше умен човек, но...

Повеќе