Tag Archives: лондон

Интервјуа

Душко Ивановски: Здраворазумното мислење и критика се најголемиот недостаток на општеството и човештвото

„Патот до себе“, роман чијшто автор е Македонецот од Лондон Душко Ивановски, започнат е да се пишува уште пред 9...

Повеќе
Интервјуа

Рената Горговска: „Сакам Стефани да верува дека Универзумот ќе ѝ даде се` што ќе посака и дека мора да е благодарна за тоа“

Животот на Рената Горговска е како излезен од филмска лента - преселба на млади години во Лондон, пронаоѓање љубов, несреќа...

Повеќе
Интервјуа

Марија Соколоска: „Љубовта кон самата себе е најголема кога излегол белегот од душата“

Трансформацијата на Марија Соколоска, нутриционист за жени од Лондон, во периодот на изолација мотивираше илјадници жени во Македонија и низ...

Повеќе