Tag Archives: лос анџелес

Интервјуа

Катерина Нитсу: „Има нешто во македонската традиција на мултигенерациски пристап кон храната што ни го негува духот“

Катерина Нитсу е Македонка родена во Торонто, со родители кои потекнуваат од Егејска Македонија. Нејзините дедо и баба емигрирале во...

Повеќе
Интервјуа

Јасна Цветановска: „Нема ништо поубаво, повистинско и помоќно кога сопствената кожа ти е поудобна и од најубавата облека скроена по мерка“

Уникатна, непосредна, насмеана, искрена и директна, девојка со која разговорот нема да ви биде здодевен во ниту еден момент -...

Повеќе
Интервјуа

„Им се восхитувам на сите обични луѓе коишто остануваат нормални и скромни во ова конзумеристичко време“ – прв дел

Игор Томески е штотуку дипломиран режисер и продуцент, како и дигитален маркетер, комуниколог и новинар кој својот живот во Тетово...

Повеќе