Tag Archives: марија соколоска

Настани

Настан: Плогинг со Марија Соколоска „Биди фит, биди еко, за чисто Кочани“

„Сакам да го вратам сјајот на градот и да му се оддолжам за мојата отсутност“   Вака Марија Соколоска, нашата...

Повеќе