Tag Archives: мајчин јазик

Разно

Меѓународен ден на мајчиниот јазик – 21 февруари

„Јазикот е единствената наша татковина. Сѐ додека го чуваме, го негуваме, го вардиме, го гледаме јазикот наш македонски - ќе...

Повеќе