Tag Archives: мелбурн

Another way of living

Личен развој: Како да го препознаете вашиот духовен близнак?

  Кога велиме дека копнееме по нашата друга половина, всушност мислиме на нашиот духовен близнак (soul mate).  Верувам дека ќе...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Кои квалитети треба да ги поседува вашиот партнер за да имате среќна и долготрајна врска?

  Многумина од нас ја прават истата грешка –одбираат партнер врз основа на една или две убави карактерни особини, наместо...

Повеќе
Лично

Личен развој: Кои вредности кои треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и хармонична врска?

  Што мислите кои вредности треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и храмонична љубовна врска? Според...

Повеќе