Tag Archives: Мими Стојановска

Интервјуа

Мими Стојановска – „Слушај книга, читам за Вас“

По професија филозоф, во душа непоправлив оптимист. Мими Стојановска, 34 годишна скопјанка, сопруга и мајка на две деца, од неодамна...

Повеќе