Tag Archives: настан

Настани

Отворена изложбата „Траги и сеќавања“ на македонски уметници во Мелбурн, Австралија

Траги и сеќавања Галерија Кунихан во Бранзвик Мелбурн, Австралија 13 ноември – 12 декември, 2021   Дарко Алексовски, Сашо Станојковиќ,...

Повеќе
Настани

„Испразнето гнездо“ – детектирање на причините за емигрирање на македонските иселеници од генерацијата „Независна Македонија“

ДИЈАЛОГ – Центарот за делиберативна демократија со поддршка од Civica Mobilitas го спроведе проектот ИСПРАЗНЕТО ГНЕЗДО и на 23 ноември,...

Повеќе