Tag Archives: Никица Мојсоска Блажевски

Интервјуа

„Дијаспората за Македонија е недоволно искористен потенцијал“

„Од огромна важност е да одржуваме редовни контакти со македонските граѓани ширум светот. Зборувајќи генерално, дијаспората има позитивно влијание врз...

Повеќе