Tag Archives: нутриционист

Лично

Нутриционизам: „Синдром ноќно јадење“

  Луѓето со зголемена телесна тежина при донесување на одлука да ја намалат, најчесто се фокусираат на изборот на стручна...

Повеќе
Интервјуа

Марија Соколоска: „Љубовта кон самата себе е најголема кога излегол белегот од душата“

Трансформацијата на Марија Соколоска, нутриционист за жени од Лондон, во периодот на изолација мотивираше илјадници жени во Македонија и низ...

Повеќе