Tag Archives: опера

Интервјуа

Наташа Пандазиева: „Германија, земјата која не ми дозволи да се вратам на Балканот“

  Кога еднаш ќе ја отворите вратата кон „белиот свет“, враќањето назад е тешко. Особено ако сте млади и амбициозни,...

Повеќе