Tag Archives: палма де мајорка

Алал да ни е

Алал да ни е: Јован Милошевски, Палма де Мајорка – епизода 2

Јован Милошевски е македонски виртуоз на гитара, родум од Битола, професор со сопствено училиште за гитара во Палма де Мајорка,...

Повеќе