Tag Archives: патувања

Книжевно творештвоМузика и уметностРепортажиСветот низ наши очи

Ој Јано, Јано…

Во Шангај пристигнавме синоќа и се сместивме во хотелот Renaissance Shanghai Yu Garden. Хотелот е во централниот дел на градот,...

Повеќе