Tag Archives: посебни деца

Лично

Лично: Посебно родителство и како да се носите со негативните емоции

  Посебните родители често мислат дека се чувствуваат лошо и  фрустрирано заради состојбата во која се наоѓа детето. Но, секој...

Повеќе