Tag Archives: посебни родители

Лично

Лично: Стигнување од А до Б

Колку брзо, скоро, веднаш би сакале да стигнете од точка А до точка Б? Ако А е каде што сте...

Повеќе
Лично

Петнаесет книги кои ги прочитав во 2020 – Што да читате за поширока перспектива и прифаќање на секојдневните ситуации? – прв дел

  Читање книги ми е една од омилените активности. Во изминатите шест години не можев да уживам во читање онолку...

Повеќе