Tag Archives: преспа

ЕКО МакедонијаРепортажи

Преспа природа преку границите

Преспа е првата прекугранична заштитена област на Балканот која опфаќа 3 национални паркови и 3 држави. Со заедничка декларација трите...

Повеќе