Tag Archives: разговор.мк

Лично

Лично: „Што ќе се случува со менталното здравје после пандемијата?“

  Никој не ја знае иднината и тоа само по себе носи неизвесност. Живеењето во иднината уште повеќе ја зголемува...

Повеќе