Tag Archives: репортажи

Книжевно творештвоМузика и уметностРепортажиСветот низ наши очи

Добриот вулкан Етна

Планината Етна е како еден вид на мајка на овие мали населени местенца распрскани наоколу и буквално „се грижи" за...

Повеќе
Репортажи

„Црквите во источна Македонија“ – документарен филм на Бобан Фелло Стоименовски

Филмот „Црквите во источна Македонија“ раскажува историја за едни од најстарите и најпознати цркви во Пијанечко-Малешевскиот крај. Идејата на режисерот...

Повеќе