Tag Archives: сад

Алал да ни е

Алал да ни е: Лилјана (Лили) Талевски, САД – епизода 3

Лили Талевски,  е актерка, пејачка и музичарка која е родена во Мичиген од мајка и татко Македонци. Љубовта кон изведувачката...

Повеќе
Интервјуа

„Ми треба рекалибрација на душата што тука едноставно не можам да си дозволам да ја направам, ниту пак имам желба“

Во ноември 2003 го направивте првиот чекор, и фамилијарно се преселивте во Детроит. Кој беше најголемиот иницијатор, и зошто баш...

Повеќе