Tag Archives: сандра

Интервјуа

Која е 27-годишната жителка на Конго која сака да стане Македонка?

Бегајќи од неприликите во родното Конго, 27-годишната Сандра стигнала во Македонија. Добри луѓе, вкусна храна и безбедно место. Африканката бара...

Повеќе