Tag Archives: светски ден без автомобили

Разно

22 Септември – Светски ден без автомобили

Секоја година на, или околу, 22 Септември, градовите низ целиот свет го слават Светскиот ден без автомобили, охрабрувајќи ги возачите...

Повеќе